Nieuwe fietsen

De merkfietsen  Burgers en Bikkel

Bij Krijnen Rijwielen vindt u uw nieuwe fiets van de Nederlandse merken Burgers ENR, Bikkel en Bikkel Ibee (electrische fietsen)  Daarnaast is er een steeds wisselende voorraad tweedehands fietsen. Sinds 2015 restaureert Krijnen ook klassiekers en Youngtimers van de merken Union, Batavus, Gazelle en de submerken van deze fabrikanten. .

Burgers ENR maakt oma en opafietsen, moederfietsen, stads en tourfietsen. Omafietsen zijn er vanaf 24 inch.

Bikkel maakt tourfietsen en electrische fietsen ( IBEE )

De Burgers ENR Nostalgische fiets...


Burgers ENR is de oudste fietsmerknaam van nederlands fabrikaat. In 1869 begint smid Henricus Burgers uit Deventer zijn Eerste Nederlandse Rijwielfabriek. Burgers is rond de 19e eeuw 1 van de 2 grootste Nederlandse rijwielfabrieken.

Burgers maakt kwalitatief hoogwaardige fietsen. Al voor de eeuwwisseling wordt Burgers hofleverancier. Burgers Levert aan het Nederlandse én het Belgische Hof. In de eerste decennia is Burgers een vooruitstrevende en innovatieve onderneming.

Sinds 1992 is WSB uit Drachten de producent van de Burgers ENR fiets. In de stijl van Henricus Burgers bouwt WSB kwaliteitsfietsen.

De nostalgische fietsen hebben sterke stalen framebuizen. Er zijn 4 framesoorten: omaframe, opaframe, dubbele buisframe en kruisframe. Burgers is één van de weinige fabrikanten die nostalgische frames maakt voor mensen in vele lengtes: damesframes zijn er vanaf 50 tot en met 61 centimeter. 61 centimeter is geschikt vanaf ongeveer 1 meter 80. De herenframes van 53 tot en met 70 centimeter. 70 centimeter is geschikt vanaf ongeveer 1 m 95.

Voor de stadsfiets, toerfietsen en de trendy fiets maakt Burgers gebruik van een sterk aluminium frame. damesframes zijn er vanaf 50 tot en met 57 centimeter. Herenframes vanaf 50 tot en met 61 centimeter.

Overtuig uzelf en kom bij Krijnen in de winkel kijken naar de Burgers collectie. Website van de fabrikant via de weblinks van Krijnen. De levertijd van een specifiek model is gemiddeld 4 weken.


Bikkel

Als exclusieve fabrikant van kwaliteitsfietsen nog niet bij iedereen bekend, maar bij de liefhebber zeker al eens opgevallen. Bikkel bikes haalde meerdere malen de hoogste score in een vergelijkende ANWB fietstest.  Naast lovende kritieken in diverse vakbladen.

Bij Bikkel bikes werkt in Nederweert een enthousiast team aan de ontwikkeling en productie van een reeks topfietsen. Daarbij loopt de fabrikant vaak voorop met nieuwe ontwikkelingen en materialen zoals het innovatieve Ibee systeem voor elektrische fietsen.

In 2017 brengt Bikkel bikes weer een uitgebreide reeks kwaliteitsfietsen uit zodat u een Bikkel kunt kiezen die aan uw wensen voldoet. Van allround stadsfiets tot een avontuurlijk, het Bikkel programma biedt het allemaal. En dat alles voor een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Voor de complete collectie kijkt u op de website van de fabrikant - zie weblinks-